Project Description

æske, gaveæske, gaveæsker, emballage til parfume

Skal emballage til parfume ikke være noget specielt?

Vi mener, at emballage til parfume skal være noget specielt både visuelt og i brug. Inden for kosmetikbranchen gør brand owners ofte meget ud af deres emballage. En af årsagerne er, at produkternes sirlige indhold og eksklusivitet skal afspejles i emballagen. Særligt emballage til parfume får meget opmærksomhed, når det kommer til materialevalg og visuelle designelementer.

Prissætningen på high end parfumer tillader typisk også, at brand owners kan afsætte 10-40 kr. pr. emballage.

Dét, at vælge den rigtige parfume emballage, kan være en videnskab. Eksempelvis bør du overveje hvilke krav og forventninger du har til udseende, funktionalitet, dispensering og evner til at forlænge produktets holdbarhed samtidig med at du holder dig inden for dit budget. Budgettet kan spænde vidt, alt efter hvilke krav du har til ovenstående.

gave æsker med magnetlukning og specialudstanset skumindsats, gaveæske, gaveæsken, emballage til parfume

Standardiseret emballage eller den unikke løsning?

I mange tilfælde kan du blive tilbudt en standardiseret emballage, som kan påføres print, etiketteres eller kombineres med forskellige pumper eller kapsler. Standard emballage kan derfor sagtens fremstå både unik og eksklusiv. Med nogle få virkemidler kan man opnå store visuelle forskelle og skabe en effektiv shelf impact uden at springe budgettet.

Er dine krav til emballage derimod unikke, kræver det specialudvikling af din parfume emballageløsning. En proces som denne gennemføres for at opnå størst mulig korrespondance mellem dit produkts unique selling points, ønsker til design og dén målgruppe, som din parfumeemballage skal kommunikere med. Her kan formsproget, det grafisk udtryk eller det unikke materialevalg være et afgørende parameter for at imødekomme alle krav. Den sekundære emballage, som fx en tilhørende æske/gaveæske, bør ligeledes indtænkes fra start for at skabe den bedste oplevelse for forbrugeren.

Hvis du er interesseret i at høre mere om emballage til parfume eller kosmetikemballage generelt, så kontakt os her.

Du finder et udvalg af diverse standard kosmetikemballager her.