Project Description

Gaveæsker i juletiden

Gaveæske til juletiden, jul, gaveæske, indpakning, emballage

Hvorfor elsker forbrugerne gaveæsker i juletiden? December er travl for de fleste, og mange forbrugere er derfor på udkig efter nogle løsninger, der gør hele julegaveræset lidt nemmere. En gaveæske er en pakkeløsning, der er nem at ty til som forbruger, hvis man er på bar bund ift. hvilken gave, man skal give. En sidsteøjebliks gaveindkøbers bedste ven.

 

 

Hvorfor gaveæsker i juletiden?

I den travle juletid er det vigtigt at værne om forbrugeren med smarte løsninger, der gør indkøbene mindre stressende. En gaveæske er en treat til den travle forbruger, der er på jagt efter et komplet sæt af nogle lækre produkter. Forbrugeren behøver derfor ikke at tænke så meget. Produkterne er nøje udvalgt på forhånd og pakket pænt i en lækker æske. Ofte har produkterne også en højere værdi end det beløb end hvad æsken koster. Med en gaveæske får du altså mere for pengene i en pæn indpakning. Det eneste forbrugeren tage stilling til, er hvilken gaveæske de ønsker at give. Her kommer du ind i billedet. Sørg for at skabe en gaveæske, som forbrugerne vil elske. Det kan vi hjælpe dig med hos Packwise.

 

parfume, emballage, gaveæske, gaveæsker til juletiden

Små størrelser

Du kan med fordel udvikle en gaveæske, der indeholder nogle mindre udgaver af produkterne fra dit faste sortiment. Det giver forbrugeren mulighed for at prøve nogle forskellige produkter. På den måde kan forbrugeren spore sig ind på hvilke af dine produkter, som vedkommende ønsker at investere i igen. De små størrelser giver dig rig mulighed for at præsentere en række produkter, som de fleste af dine forbrugere ikke kender til.

 

 

En luksuriøs oplevelse

Der findes mange forskellige typer af gaveæsker. De kan indeholde alt fra chokolade og te til alkohol og kosmetikprodukter. Antallet af forskellige gaveæsker på markedet, stiller krav til dit produkt. Samtidig er gaveæsker – som navnet antyder – ofte købt som en gave. Mange af de produkter der sælges i gaveæsker er ikke en nødvendighed men en luksus. Din æske bør derfor have et eksklusivt design og indeholde nogle produkter af høj kvalitet. Det er essentielt at modtageren får en følelse af luksus, når vedkommende åbner din gaveæske.

 

Hvis du er interesseret i at høre mere om gaveæsker, kan du læse mere her. For mere inspiration kan du følge vores Instagram profil her.

 

 

 

Billederne er fra Magasin: Maria Nila, Kiehl’s, Zarkoperfume & Clinique