Project Description

Gaveposen til det hele

Gaveposer er en klassiker indenfor dry foods, kosmetik og andre produkter, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Gaveposen, der også går under navnet ståpose, kan produceres i en bred vifte af materialer. Alt efter produkt og krav til opbevaring kan gaveposen produceres i både karton, pap og plastik. Alle materialekategorier kan produceres i bæredygtige varianter, alt efter dét signal du ønsker at sende. Gavenposen er med andre ord en bredtfavnende emballage, der kan rumme vidt forskellige produkter, med stor spændvidde inden for materiale, taktilitet og grafiske muligheder.

Gaveposen kan selvfølgelig også specialdesignes til dit produkt. Via grafiske udskæringer og “indkigshuller” kan du sætte fokus på bestemte dele af produktet og modsat skærme indholdet, for f.eks. at dyrke gaveuniverset. Udover dette har gaveposen en stor trykoverflade, som gør det muligt at printe et flot emballagedesign. Alt efter hvilket indtryk, du ønsker dit produkt skal formidle, kan vi tilpasse gaveposens form, struktur og størrelse. Så om du er producent af chokolade, kosmetik, sokker eller te, så kan gaveposen være værd at overveje som din næste emballage.

Emballage til gaver – emballagekoncept eller nye købssituationer

Et produkt, der er flot indpakket, kan højne oplevelsen af dit produkt. Derfor bør gaveposen ikke udelukkende sættes i forbindelse med gaver. Gaveposen/”ståposen” kan sagtens fungere som et fast emballagekoncept.

Har du f.eks. et eksisterede produkt, som du ønsker at udvide til flere købssituationer, er gaveposen ideel. Det kunne f.eks. være chokolade-baren, der sælges i detail, men som med en ny emballage også kan finde vej til markedet for værtindegaver. Gaveposen kan med sin æstetik og designmuligheder være med til at åbne for dette marked.

Gaveklassiskeren genoplivet…. 

Et eksempel på en gaveklassiker, som blev til en rigtig gave…

Sokker er en velkendt, omend lidt kedelig gave. Sokker leveres ofte på en miniaturebøjle eller sammenholdes af en “plastiklås”og pakkes pænt ind i konventionelt gavepapir med sløjfer, klistermærke osv.

En gavepose ville formentlig kunne gøre jobbet bedre. Samtidig med, at du slipper for at pakke sokkerne ind, vil de –  i den nye emballage med det rigtige emballagedesign og materialevalg – fremstå mere eksklusive.

Der findes som nævnt et væld af muligheder inden for design og materialevalg. Dette åbner for en ekstra dimension til præsentation af dit produkt; om du ønsker en unik visuel fremtoning, et materiale som supporterer din virksomheds miljøprofil, eller vil dit produkt til nye salgssituationer, så kan gaveposen være løsningen.

Læs mere om hvordan vi arbejder her eller kontakt os.