Gaverør – den alternative emballageløsning til gaveæsken 2018-01-29T12:29:35+00:00

Project Description

Gaverør – til alt fra konfekture, kosmetik og klude

Gaverør fremstillet i kraftig karton, udsmykket med flotte logoprint, labels eller præget grafik har vundet indpas som premium emballage. Ofte som et mere utraditionelt alternativ til gaveæsken, der alene med sin formgivning skiller sig ud på hylden og skaber en dynamisk shelf impact. Sammen med ståposer med genluk-funktion, som du finder til de nyeste typer granola og superfoods, er gaverøret gået fra at være den typiske emballage til vin og sprititus til også at favne andre fødevarekategorier og industrielle produkter.

Paul & Shark – striktrøje i metal gaverør

Det italienske tøjbrand Paul & Shark med det ikoniske haj-logo var måske ikke de første, men netop deres emballage var anderledes og nytænkende i 80erne. En slank cylinder, i mørkt metal og med præget logo var primæremballage for premium striktrøjer, skjorter og jakker.  Sortimentet er løbende blevet udvidet, og det er emballagevarianterne også. MEN, gaverøret eksisterer og anvendes stadig. I dag gemmer vi vores Apple gaveæske, dengang beholdte man sin gavecylinder fra Paul & Shark.

Lakrids – Johan Bülow, lakrids og gaverør

Hvis vi vender blikket mod de danske himmelstrøg så er gaverøret også at finde blandt rigtig mange premium brands. Helt specifikt har Johan Bülow med sin tilgang til kreativt design og emballage introduceret gaverøret til de kendte 4-varianter-lakrids. I øvrigt en emballageløsning, der er blevet klonet, kopieret og gradbøjet af noget nær alle producenter af fødevarer og specifikt konfekture. Cadeau til Johan… han kom først og satte standarden.

Gaverør – et utal af muligheder

Gaverøret er dog ikke begrænset til de ovennævnte brands. Selv fintech virksomheder har vi hjulpet med at udvikle løsninger til at præsentere anderledes gaver. Se blot emballageløsningen til Inpay, dansk aktør inden for ‘instant global bank payments’. Inpay har selv via Lego-klodser designet en pengetransporter, som du som gavemodtager finder samlevejledning og brikker til i det mørkeblå gaverør, fremstillet i kraftig, opforet karton med virksomhedens logo. En anderledes måde at skille sige ud på i en online verden, hvor den fysiske pengetransaktion ikke længere er dukater ombord på diligencen.

Søger du inspiration til udformning af dit gaverør eller anden emballage, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Læs mere om hvordan vi arbejder her eller kontakt os.