Project Description

Hudpleje emballage

Der er skarp konkurrence på markedet for hudpleje, og det handler derfor om at positionere sit brand godt i forbrugerens bevidsthed. Emballagedesignet er nødt til at være æstetisk og tiltalende – og det kan vi hos Packwise hjælpe dig med at udvikle.

hudpleje

Der er sket en udvikling i betydningen af hudpleje for forbrugerne. Tidligere var produkterne en nødvendighed, som blev anvendt til det oprindelige formål: at pleje huden. Nu er produkterne også blevet en form for forlængelse af mange forbrugeres identitet. Produktudvalget er vokset markant som konsekvens af det stigende antal skønhedsbrands. Der er kommet mere opmærksomhed på allergi, kemi og ingredienser, hvilket også har stor betydning for markedet, der nu mere eller mindre er opdelt i kemisk- og naturligt fremstillede produkter. Med det bredere udvalg og et stigende fokus på sundhed og naturlighed, er forbrugerne også blevet mere kvalitetsbevidste.

hudpleje emballage

Hudpleje er en vigtig del af mange forbrugeres hverdag. Der er stort fokus på sund hud, og mange ønsker at holde huden frisk og glødende så længe som muligt. Denne tanke er universel, og netop derfor er der et kæmpe globalt marked for hudpleje produkter. De seneste år er det piblet frem med nye danske skønhedsbrands, og mange af dem har inkorporeret et grønt fokus i deres brand og produkter. Et eksempel er Tromborg, der blev grundlagt i 2003, og som har stort fokus på økologi og naturlighed. Brandet og produkterne har stor succes herhjemme, men roses også af udenlandske medier. Produkterne fra Tromborg har et lækkert, minimalistisk og stilrent design i neutrale farver. Designet går godt hånd i hånd med de naturligt fremstillede produkter.

hudpleje

Billedet er fra https://www.illumsbolighus.dk/brands/t/tromborg

Skønhedsbranchen er meget visuel med fokus på æstetik og kvalitet. Af selv samme årsag elsker vi hos Packwise at udvikle og designe emballage til skønhedsbrands. Vi forstår vigtigheden af, at skabe sammenhæng mellem brandets DNA, produktindholdet og emballagen. Hos Packwise er vi eksperter i at udvikle og designe skræddersyede emballageløsninger – og vi har meget erfaring med netop skønhedsbranchen.

hudpleje

Hvis du er interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os her. For mere inspiration, er du velkommen til at følge vores Instagram profil her.