Interaktiv engangsemballage 2018-01-04T19:40:12+00:00

Project Description

Interaktiv engangsemballage

PositiviTea er en eklektisk og 100 % vegansk konceptrestaurant, der er specialiseret i økologisk te, økologiske smoothies, veganske is og gourmet-veganske desserter.

PositiviTea er ikke kun banebrydende, når det gælder menukortet… på emballagesiden er der også lavet et scoop: Berøringsfølsomme kopper!

Kopperne er med andre ord ikke kun fyldt med te, men også med den digitalt indhold bidraget med brugerne. Kopperne er (via en specialudviklet elektrisk ladet og ledende blæk) berøringsfølsomme, der – når en bruger rører på et printet ikon på koppen – aktiverer en app på fx en iPhone eller iPad i nærheden.

Conductive ink (ledende blæk) er et produkt, der er blevet kommercielt tilgængelige i de seneste par år. Ligesom almindelig blæk, kan det påføres via silketryk, men i modsætning til almindelig blæk, leder det elektricitet, hvilket betyder, at det er nu muligt at skabe fantastiske interaktive papirprodukter, herunder interaktiv engangsemballage, der har både et fysisk og digitalt liv.

Med interaktiv engangsemballage er bolden givet op til helt nye kommunikations- og markedsføringstiltag over for forbruger og medier.