Kosmetik & gaveæske – inspiration til din julegaveæske 2018-08-29T09:58:43+00:00

Project Description

Kosmetik & gaveæske – inspiration til din julegaveæske

Emballagedesign, rådgivning om emballagemateriale, sourcing, produktion og levering er essensen af Lee Stafford’s nyeste julegaveæske.

Lee Stafford’s jule-serie består af fire forskellige produkter og gaveæsker, Argan olie, Poker Straight, Mini Poker Straight og My Big Fat Healthy Hair gavesæt, som alle udelukkende sælges i Boots butikker i UK. Lee Staffords emballage sortiment breder sig over en farverig vifte af gaveæsker, men for at efterkomme efterspørgslen i den travle juletid, er den særlige julegaveæske et must. En række af emballage-teknikker er anvendt i produktionen af gaveæsken. Gaveæskerne er produceret i lamineret karton, med logotryk både indvendigt og udvendigt, med klassisk polystyren plastvindue. Vakum-formen, der anvendes indvendigt, er udviklet af recycled PET.

Argan Oil julegave æsken adskiller sig fra de tre andre gaveæsker i form af en kraftig kartonæske, en recycled PET-indsats, der er  foret med silkepapir på indersiden. Dette ekstra niveau af luksus skal afspejle produktets premium status og ikke mindst højere udsalgspris.

Et godt eksempel på en turn-key løsning, der inkorporerer det strukturelle design, grafisk design, emballage sourcing, produkttest, herunder pakke-test og usability test, til endelig levering og distribution af julegaveæske.