Sugar Cosmetics – Kreativ kosmetikemballage 2018-08-29T09:57:21+00:00

Project Description

Sugar Cosmetics – Kreativ kosmetikemballage

Nuværende brands indenfor kosmetik markedet har en tendens til at ligne hinanden – særligt når det kommer til deres emballage, hvor kreativ kosmetikemballage ikke ses ofte. Mange premium kosmetik mærker er kendetegnet ved en vis ensartethed, som gør dem mere homogene hos forbrugeren end de oprindeligt er tiltænkt.

Sugar, ejet af Fab Bag, er et kosmetik mærke, som appellerer til et yngre kundesegment. Brandet forener det sofistikerede med en skævhed, der selvom chic, er til at betale. Sugar differentier sig fra konkurrerende brands ved at inkorporere deres markante visuelle identitet i deres produktlinje. Emballagen er udviklet i  karton, hvor geometriske figurer skaber en genkendelig stil. Designet er opsat af trekanter, som visualiserer en kvindens ansigt. Illustrationerne forbinder alle produkterne og medfører en genkendelighed hos forbrugeren.

Igennem det kreative kosmetik emballagedesign, som Sugar har integreret i deres visuelle identitet, skaber de sig en unik position i et udpræget “red ocean” marked. Med det iøjenfaldende emballagedesign, på et marked hovedsageligt domineret af store brands, indtager Sugar pladsen som et challenger brand.

Er du interesseret i at høre mere om kreativ kosmetikemballage, så kontakt os eller læs mere om kosmetikemballage her