Project Description

Pharma emballagens ABC

Kosttilskud eller livsvigtig medicin? Hvad enten det drejer sig om health care eller pharmaemballage, så er den fornemmeste opgave, udover at beskytte produktet, at kommunikere de præcise detaljer om indholdsstoffer og skabe plads til pligttekst mv. – men også at medvirke til at skabe brand awareness gennem selve emballagen og label design.

En grafisk linje, der fanger øjet og udtrykker produktets profil, gør det lettere for forbrugeren at afkode fordelene ved netop at vælge dit produkt frem for et andet på hylden. Via den visuelle identitet og emballagens formsprog er det muligt at ”tale til” udvalgte segmenter, fx mænd, børn, gravide og ældre m.fl.. Vi arbejder i dybden med produkternes målgruppe og understøtter vores research med empiriske studier, så vi sikrer os, at både form, funktion og visuel fremtoning taler til lige netop produktets målgruppe.

Pharmaemballage – kvalitet er vital

Vi arbejder målrettet med at skaffe eller specialudvikle den helt rigtige pharma- eller helsekostemballage, der skiller sig ud fra mængden, og imødekommer dine krav til fx let håndtering, udpakningsoplevelse, informationsafkodning og krav til genanvendelighed.

Hertil kommer nøgleordet kvalitet – emballagens kvalitet er vital for produkter i pharma kategorien. Vores kontorer er altid i fortløbende dialog med råvareproducenter, fabrikker samt test- og certificeringsinstitutter for kontinuerligt at ajourføre kvalitetsprocedurer. Vores fabrikker og produktion lever som minimum op til ISO 9001 (Quality Management System), så dit pharma produkt er emballeret efter samtlige krav og regler på området.

Så uanset om du søger en ny pipetteflaske, forsendelsesvenlige tabletdåser, en standardemballage med et tvist, en specialdesignet healthcare emballage eller børnesikrede kapsler til dit medicinalprodukt, byder vi gerne ind med forslag. Mulighederne er utallige, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og krav til din produktemballage, når vi udvikler en ny emballage til medicin eller helsekost.

Skal vi hjælpe dig med pharmaemballage? Så kontakt os.