Ramlösa – fra glasfaske til PET emballage 2018-06-12T09:59:32+00:00

Project Description

Ramlösa – fra glasfaske til PET emballage

Den nye Ramlösa premium PET emballage er udviklet med det formål at skulle markedsføres og sælges i eksklusive restauranter, spillesteder og diskoteker. I disse miljøer forventer forbrugerne et mere luksuriøst udseende og ikke blot en “almindelig” PET-flaske med standardform og kedelig hand-feel.

Den gamle Ramlösa glasflaske var både dyr at fremstille og ikke videre miljøvenlig. Briefet til bureauet var en tilsyneladende næsten umulig opgave, nemlig at designe en ny premium emballage fremstillet i PET.

PET emballage opfattes som udgangspunkt (grundet den brede udbredelse) ikke som videre eksklusivt af den pågældende målgruppe, men resultatet er i den grad blevet en vellykket premium emballage, der er blevet vel modtaget grundet den æstetiske appeal og forebedrede miljøprofil qua lavere CO2-emission.

Premium følelsen blev først og fremmest opnået ved at udvikle en flaske, der i form og facon har ladet sig inspirere af krystalglasuniverset, men i materiale og farver er moderne. En velvalgt kontrast, der gør resultatet så meget mere helstøbt og æstetisk smukt.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne indenfor PET emballage, så kontakt os.