Specialdesignet emballage – Lenor Unstoppable 2018-06-12T08:39:00+00:00

Project Description

Specialdesignet emballage med et strejf af luksus

Når det kommer til tøjvask, er markedet mest af alt præget af en vis konformitet. Mere eller mindre ens produkter med forskellige etiketter eller grafisk design på vaskepulverpakken dominerer hylderne i supermarkederne. En specialdesignet emballage som denne, der med sit specialdesignede ydre signalerer alt andet end ”endnu et vaskemiddel”.

Nyt produkt i ny emballage

Ved nærmere øjesyn er produktet da heller ikke som de andre i klassen; her er der tale om små parfumerede perler, som tilfører vasketøjet en frisk og holdbar duft. En innovativ erstatning for det traditionelle flydende skyllemiddel – og som i tråd med sin anderledes beskaffenhed naturligvis fortjener at kommunikere sin egenart i emballagens design.

En speciel indpakning til et specielt produkt

Lenor Unstoppables leveres i en specialdesignet emballage med flip top kapsel samt et ekstra specielt designet låg til dosering af parfumeperlerne. Flaskens label består af et shrink wrap med dekorativ grafik, diskret blomstret design, et kig til de gyldne perler i flasken samt et afbalanceret strejf af guld. Produktet bærer navnet ’lavish’, og duften lever i sandhed op til både emballagedesign og gyldne løfter – den er simpelthen overdådig.

Læs mere om specialdesignet emballage her eller kontakt os for en uforpligtende snak.