fbpx
Specialdesignet emballage til rengøringsserie 2018-01-10T14:57:51+00:00

Project Description

Stilrent emballagedesign i specialdesignet emballage

“&SOAP” er på trods af ordet ”sæbe” ikke til hud eller hår. Det er derimod en serie af rengøringsmiddel til daglige opgaver som opvask og tøjvask. Brand’et udfordrer det generelle design af emballage til rengøringsmidler i form af et gennemført moderne emballagedesign, som matcher en sofistikeret urban livsstil.

Den første produktlinje fra &SOAP er “STEP BY STEP”, som opdeler rengøringsprocessen i tre trin, der samlet giver en grundigere rengøring af hjemmet.

Sæbepumper og mini triggers

Emballagen er holdt i en stringent sort/hvid kombination på firkantede beholdere tilført sorte sæbepumper og mini triggers. Tilsammen tilfører emballagedesignet et udpræget stilfuldt og moderne udtryk til serien, som gør op med ”fodformede” fordomme om, hvordan et økologisk rengøringsmiddel skal emballeres.

Brandeds identitet er en kombination af Japan og Portland. &SOAP er baseret på et samarbejde med et Portland-baseret kreativt bureau (strategisk design) og en lille traditionel japansk produktionsvirksomhed, der leverer ægte rengøringsmiddel til husholdningsartikler lavet af økologisk sæbe. Denne produktionsvirksomhed har næsten et århundredes historie, og er kendt som en af ​de meget få autentiske producenter. Deres teknologi gør det muligt for vores produkt at levere effektive rengøringsmidler baseret på næsten 100% økologiske råvarer.