Project Description

Danske Bank – specialdesignet gaveæske

Der sker rigtig mange spændende ting hos Packwise lige for tiden – Nye tider, nye medarbejdere og nye samarbejder/kunder. Et af de seneste skud på stammen er denne case, udvikling af gaveæsker til Danske Bank.

Via Danske Banks mediebureau fik vi til opgave at producere en specialdesignet gaveæske til et nordisk VIP event. Gaveæsken, der oser af stilrent minimalistisk design, er en premium, op-foret æske i karton, suppleret med magnetlukning. Æsken er leveret med en kraftig skum-indsats i A4 format, der rummer den “hemmelige” og personlige kundegave fra Danske Bank. Gaven, der består af en individuelt printet avis til modtageren, tager sig flot ud, når låget løftes og produktet kommer til syne. Gaveæskens æstetiske helhedsudtryk signalerer kvalitet, eksklusivitet og tilfører avisen ekstra oplevelsesværdi.

Dette er bare et af de mange projekter, som vi arbejder på for tiden. Hvis du gerne vil vide mere om Packwise og muligheder for udvikling af emballage i et eget design, så klik ind her eller kontakt os telefonisk.