Smykkeæsker 2019-03-06T19:42:21+00:00

Smykkeæsker

Ædelmetaller og fine urværker har det til fælles, at de fortjener en emballage, der fremhæver og understreger produktets eksklusivitet og værdi. En smykkeemballage, som matcher indholdets stil og look, øger glæden ved gaven enormt, og de fleste vælger da også at beholde æsken, så vi kan beskytte smykket, når det ikke bæres.

Synergien mellem produkt og emballage er i denne kategori ubrydelig. Mulighederne indenfor ur-emballage er mangfoldige, og vi udvikler gerne den helt unikke løsning til din ur-kollektion, som understreger og fremhæver dit brand – mainstream eller high-end.

smykkeæsker
smykkeæskersmykkeæsker
Læs mere om smykkeæsker

Ur- og smykke emballage

Ædelmetaller og fine urværker har det til fælles, at de fortjener en emballage, der fremhæver og understreger produktets eksklusivitet og værdi.

Findes der noget bedre end at modtage et smykke i gave – omhyggeligt udvalgt, smukt emballeret og fint pakket ind? Forventningen stiger hos de fleste kvinder, når den lille eksklusive boks præsenteres. Papiret fjernes med utålmodige fingre og den delikate smykkeæske kommer til syne. – Ja, oplevelen ved at pakke en gave fra hjertet ud er stor, og indpakningen er en vigtig del af fornøjelsen. En smykkeemballage, som matcher indholdets stil og look, øger glæden ved gaven enormt, og de fleste vælger da også at beholde æsken, så vi kan beskytte smykket, når det ikke bæres.

Kan du forestille dig at modtage et kostbart ur i en billig ur-emballage? Nej vel. Det kan vi heller ikke. Synergien mellem produkt og emballage er i denne kategori ubrydelig. Mulighederne indenfor ur-emballage er mangfoldige, og vi udvikler gerne den helt unikke løsning til din ur-kollektion, som understreger og fremhæver dit brand – mainstream eller high-end.

Vi kan tilbyde et væld af muligheder og materialer, når du skal bruge en ny smykke- eller ur-emballage. Ring og fortæl os om dit brand, og hvilke tanker du har gjort dig, vi tilbyder hjælp med alt fra standardæsker til specialdesignede emballager i metal, velour, stof, ruskind, læder, træ og glas – med eller uden indlæg og foring og grafisk design.

Kontakt os
smykkeæsker