Smykkeæsker

Unikke smykkeæsker til halskæder, armbånd, øreringe og accessories i eksklusive materialer. Udelukkende løsninger til high-end brands og premium løsninger.

Ædelmetaller og fine urværker har det til fælles, at de fortjener en emballage, der fremhæver og understreger produktets eksklusivitet og værdi.

Findes der noget bedre end at modtage et smykke i gave – omhyggeligt udvalgt, smukt emballeret og fint pakket ind? Forventningen stiger hos de fleste kvinder, når den lille eksklusive boks præsenteres. Papiret fjernes med utålmodige fingre og den delikate smykkeæske kommer til syne. – Ja, oplevelen ved at pakke en gave fra hjertet ud er stor, og indpakningen er en vigtig del af fornøjelsen. En smykkeemballage, som matcher indholdets stil og look, øger glæden ved gaven enormt, og de fleste vælger da også at beholde æsken, så vi kan beskytte smykket, når det ikke bæres.

Vi hjælper med

Kan du forestille dig at modtage et kostbart ur i en billig ur-emballage? Nej vel. Det kan vi heller ikke. Synergien mellem produkt og emballage er i denne kategori ubrydelig. Mulighederne indenfor ur-emballage er mangfoldige, og vi udvikler gerne den helt unikke løsning til din ur-kollektion, som understreger og fremhæver dit brand – mainstream eller high-end.

Vi kan tilbyde et væld af muligheder og materialer, når du skal bruge en ny smykke- eller ur-emballage. Ring og fortæl os om dit brand, og hvilke tanker du har gjort dig, vi tilbyder hjælp med alt fra standardæsker til specialdesignede emballager i metal, velour, stof, ruskind, læder, træ og glas – med eller uden indlæg og foring og grafisk design.

Er du nået længere i din proces og vil bestille emballageprøver, kan du se vores udvalg og kontakte os her

Kontakt os her
Hannah-Martin_smykkeæske

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med smykkeæsker,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Udvalgt inspiration

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration