Vinæsker

Eksklusive vinæsker, champagne og andre (non-) alkoholiske drikke. Produceres i træ, pap og karton med mulighed for grafisk design i form af prægning og tryk.

En eksklusiv vingave fortjener en eksklusiv vinæske. Kort og godt. Vin er ofte en foretrukken gaveidé, når virksomheder vælger såvel årets julegave til kunderne, gaven til jubilaren eller blot en almindelig firmagave. Uanset anledningen fungerer vingaven som en form for visitkort, der efterlades hos kunden. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at styrke dit brand med en vinæske, der vækker opsigt?

Mens standard vinemballager ofte er den nydelige, men anonyme løsning, som ikke opfylder andre funktioner end at emballere vinen og gøre den lettere at fragte, så kan du med en specialdesignet emballage gøre din gave til et stand-out. Vinen smager måske endda lidt bedre, når vinemballagen er en gedigen æske, der emmer af luksus og forkælelse.

Vi hjælper med

Vi tilbyder forskellige emballageløsninger til din vin, spiritus eller champagne. Måske er du på jagt efter en helt særlig premium vinemballage med magnetlukning, specialskåret skumindlæg, særlig coating eller noget helt fjerde? Vi udvikler hver enkelt løsning specielt til vores kunder og lægger stor vægt på, at dine ønsker og krav imødekommes – både hvad angår kvalitet, grafisk løsning, antal og levering – indenfor dit budget.

Er du nået længere i din proces og vil bestille emballageprøver, kan du se vores udvalg og kontakte os her

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med vinæsker,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Udvalgt inspiration

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration