Vinæsker 2019-03-06T19:53:04+00:00

Vinæsker

En eksklusiv vingave fortjener en eksklusiv vinæske. Kort og godt.

Vin er ofte en foretrukken gaveidé, når virksomheder vælger såvel årets julegave til kunderne, gaven til jubilaren eller blot en almindelig firmagave.

Uanset anledningen fungerer vingaven som en form for visitkort, der efterlades hos kunden. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at styrke dit brand med en vinæske, der vækker opsigt?

vinæsker, specialdesignet emballage
vinæsker, specialdesignet emballage
Læs mere om emballage til vin

Vinæske emballage

En eksklusiv vingave fortjener en eksklusiv vinæske. Kort og godt.

Vin er ofte en foretrukken gaveidé, når virksomheder vælger såvel årets julegave til kunderne, gaven til jubilaren eller blot en almindelig firmagave. Uanset anledningen fungerer vingaven som en form for visitkort, der efterlades hos kunden. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at styrke dit brand med en vinæske, der vækker opsigt?

Mens standard vinemballager ofte er den nydelige men anonyme løsning, som ikke opfylder andre funktioner end at emballere vinen og gøre den lettere at fragte, så kan du med en specialdesignet emballage gøre din gave til et stand-out. Vinen smager måske endda lidt bedre, når vinemballagen er en gedigen æske, der emmer af luksus og forkælelse.

Vi tilbyder forskellige emballageløsninger til din vin, spiritus eller champagne. Måske er du på jagt efter en helt særlig premium vinemballage med magnetlukning, specialskåret skumindlæg, særlig coating eller noget helt fjerde? Vi udvikler hver enkelt løsning specielt til vores kunder og lægger stor vægt på at dine ønsker og krav imødekommes – både hvad angår kvalitet, grafisk løsning, antal og levering – indenfor dit budget.

Du kan læse mere om vores designproces her, eller se eksempler på unikke vinemballager her.

Kontakt os
vinæsker, specialdesignet emballage