Emballage til flydende vask

Änglamark

Vi har fornøjelsen af at præsentere dig for den udviklede emballageløsning til COOPs velkendte Änglamark brand. I tæt samarbejde med COOP og dennes kontraktfylder har Packwise designet, udviklet og produceret en nytænkende løsning.

En løsning, der både tilgodeser forbrugeren i form af innovativ funktionalitet og ikke mindst miljøet i form af recycled flaske-materiale. Se mere i din lokale COOP butik

Änglamark two bottles
Änglamark emballageløsning

Vores Opgave

COOP søger en samarbejdspartner til design, udvikling og produktion af en emballageserie til det velkendte Änglamark brand. Kravene til emballagedesignet og den endelige emballage er, at både det oprindelige Änglamark DNA, produktfunktionalitet og miljøprofil integreres i løsningen.

Baggrund

Änglamark er for de fleste forbrugere synonymt med økologi, svanemærkning og bæredygtighed. Derfor også det ovennævnte krav om, at emballagen i videst muligt omfang er bæredygtigt produceret.

Emballagens visuelle udtryk, herunder etiket og prægning er vigtige designelementer, da det skal være let at afkode et Änglamark produkt.

Emballagen skal med andre ord passe ind i Änglamarks eksisterende produktsortiment, men samtidig bære præg af nytænkende emballagefunktionalitet, som højner brugsoplevelsen.

Du kan læse mere om deres profil her.

Änglamark flasker
Änglamark project of the bottle

Løsning

En 900 ml PET flaske produceret i recycled materiale (RPET), som komplementerer Änglamarks bæredygtige brand. For at sikre et bedre grip for kunden er der i den runde flaske inkorporeret flade sider med nubret tekstur. Dertil kommer måle-/doseringsindikatorer, som er placeret diagonalt på flasken, hvilket fremmer bedre aflæsning af dosering, uanset hvordan flasken holdes i hånden.

Flasken prydes af en etiket, som tydeligt kommunikerer produktinformation, variant og
certifikater samt den nye forbedrede doseringsoplevelse. Sidst men ikke mindst, det velkendte Änglamark logo, som diskret er præget i kapslens top for let produktafkodning.

Resultat

En innovativ kundeløsning, hvor funktionalitet i bogstaveligste forstand er vendt på hovedet samtidig med, at miljøprofil og visuel identitet er tilgodeset.