Nytænkende emballage til personlig pleje

Hvad har emballage til vaskemiddel tilfælles med emballage til personlig pleje?

Det kan være svært at drage parallelen mellem flydende vask emballage og emballage til personlig pleje, og dog. Emballage til personlig pleje indeholder ofte gennemtænkte funktioner, som alle har til formål at gøre brugsoplevelsen mere smertefri. Derfor har vi fornøjelsen af at præsentere Änglamark i nye klæder, hvor funktionalitet kendt fra bla.a. personlig pleje emballage er tænkt ind.

Änglamarks brand profil

Änglamark er for de fleste forbrugere synonymt med økologi, svanemærkning og bæredygtighed. Derfor også de selvsagte krav om, at emballagen i videst muligt omfang er bæredygtigt produceret. Emballagens visuelle udtryk, herunder etiket og prægning er vigtige designelementer, da det skal være let at afkode et Änglamark produkt. Emballagen skal med andre ord passe ind i Änglamarks eksisterende produktsortiment, men samtidig bære præg af nytænkendeemballagefunktionalitet, som højner brugsoplevelsen.

Hvordan koges kravene ned til en emballage?

En 900 ml PET flaske produceret i recycled materiale (RPET), som komplementerer Änglamarks bæredygtige brand. For at sikre et bedre grip for kunden er der i den runde flaske inkorporeret flade sider med nubret tekstur. Dertil kommer måle-/doseringsindikatorer, som er placeret diagonalt på flasken, hvilket fremmer bedre aflæsning af dosering, uanset hvordan flasken holdes i hånden. Flasken prydes af en etiket, som tydeligt kommunikerer produktinformation, variant ogcertifikater samt den nye forbedrede doseringsoplevelse. Sidst men ikke mindst, det velkendte Änglamark logo, som diskret er præget i kapslens top for let produktafkodning.

Kunsten at fjerne små irritationsmomenter

Selve kapslen har flere funktioner, som gør det nemt og bekvemt for forbrugeren at dosere korrekt. Kapslens unikke feature er at den er drypfri, hvilket betyder, at den selv med åbent låg, kan vendes/holdes på hovedet, uden at den drypper. Du doserer ganske enkelt ved et blødt tryk på flasken. Selve kapslen er en fliptop kapsel med kraftig hængsling, hvilket betyder, at låget forbliver fikseret og ikke kommer i vejen under dosering.

 

Er du interesseret i at høre mere om emballage til personlig pleje eller komplette emballageløsninger som denne, så kontakt os her.

Se hele Änglamark casen her.