KOSMETIKEMBALLAGE

Gaveæsker og sekundær emballage

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi unik emballage til  gaveæsker og sekundær emballage til dit produkt. Vi har fokus på at produkt og indpakning skal fremstå som én helstøbt oplevelse. Vi rådgiver dig om formgivning, materiale og funktion, så dit produkt er lige så godt pakket ind som selve produktindholdet.

Vi tilbyder specialdesignede gaveæsker, herunder kosmetikæsker, sampak-æsker og julegaveæsker, og sekundær emballage i alle materialer, former og farver med logotryk og gravering/prægning. Hos Packwise udvikler vi ikke blot din primære emballage. Vi har også mulighed for at designe en sekundær indpakning, der matcher dit produkt, koncept og dit image. 

Søger du noget bestemt?

Se vores udvalg af emballage i vores produktkatalog. Vi opdaterer løbende kataloget. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig

Vi er eksperter i gaveæsker til indpakning

Hos Packwise er vi både eksperter i design, udvikling og produktion af primær og sekundær emballage. Den primære indpakning er i direkte kontakt med produktet, hvilket den sekundære indpakning ikke er. Den sekundære emballage er altså den yderste udpakning, der kan bestå af mange forskellige materialer- og i mange forskellige varierende former og størrelser. En sekundær emballage kan have til formål at beskytte den primære emballage og dermed produktet, men den kan også være udviklet til at samle flere produkter i én æske.

Læse mere om gaveæske emballage og hvordan vi designer, udvikler og producere hos os, her.

Design af gaveæsker og sekundær emballage

En sekundær emballage er – uanset formål – med til at give forbrugeren en følelse af eksklusivitet, da det er en ekstra luksus at produkterne er pakket pænt og beskyttet. Hos Packwise fokuserer vi på, at emballagen af din gaveæske skal være beskyttende og funktionel – men den skal også fungere som en ekstra treat for dine kunder. Derfor er vi meget opsatte på at skabe et tiltalende emballagedesign, der matcher dit produkt og din virksomheds værdier.

Udover at indpakke og beskytte dit produkt, bidrager emballagen af din gaveæske også til, at dit produkt efterlader et visuelt indtryk hos nye såvel som eksisterende kunder. Emballagen kan med andre ord bidrage til en effektfuld branding af dit produkt.

Den sekundære emballage er derfor et taktisk værktøj, som bruges til at skabe opmærksomhed, beskytte dit produkt, og skabe en helhedsoplevelse for dine kunder. Emballagen skal fange forbrugernes interesse, og give dem en grund til at vælge dit produkt. Du kan blandt andet læse om Goodiebox og deres indfangde design.

Det er derfor vigtigt at indtænke en målrettet strategi for, hvilken målgruppe din emballage skal kommunikere med. Det vil nemlig have stor betydning for, hvordan dit emballagedesign bør udformes. Hos Packwise kan vi hjælpe dig med designet af gaveæske emballage, så vi sikrer os, at den appellerer til din målgruppe.

Du kan læse mere omkring emballage og dens betydning i vores blog. Du kan også læse om vores gaveemballager i forbindelse med højtider og emballageløsninger til juleindpakningen.

Som eksempel har vi i Packwise, hjulpet Copenhagen Grooming, med at designe en æske til deres univers. Du kan læse mere om vores samarbejde i vores case

Vi hjælper med skræddersyede gaveæsker

Vi har gaveæsker med logo i et væld af forskellige materialer og med talrige tryk- og prægningsteknikker, hvilket muliggør en skræddersyet løsning, der passer til dit produkt og brand. Lad os hjælpe dig med at finde den løsning, der opfylder dine ønsker til design, kvalitet, kvantitet og budget.

Den perfekte sekundære emballage kan højne oplevelsen af at give og modtage en gave. Gaveæsken fungerer som en ekstra luksus, der på eksklusiv vis indrammer produkter. Det kan være med til at forbedre kundens helhedsoplevelse af dit brand og dine produkter. Vi kan hjælpe med emballagedesign og materialeprøver til din specialdesignede gaveæske eller sekundære emballage. Om det er store- eller små gaveæsker kan vi hjælpe med skræddersyet løsninger.

Hvis du allerede har et design klar, håndterer vi også produktionen af æsken med de funktioner, materialer, farver, m.m., som du ønsker. Hos Packwise er vi specialister i at udvikle unikke sekundære emballageløsninger, og du finder derfor desværre ikke sekundær emballage som standardløsning på lager hos os.

Vi fokuserer på at designe og producere æsker, der følger tidens trends, og som – vigtigst af alt – understøtter din visuelle identitet og matcher dit produkt.

Vi ser frem til at designe, udvikle og producere din næste gaveæske eller sekundære emballage. Hvis du har spørgsmål eller allerede ønsker at bestille emballageprøver i dag, er du velkommen til at kontakte os her: