KOSMETIKEMBALLAGE

Gaveæsker og sekundær emballage

Hos Packwise designer, udvikler og producerer vi unik emballage til  gaveæsker og sekundær emballage til dit produkt. Vi har fokus på at produkt og indpakning skal fremstå som én helstøbt oplevelse. Vi rådgiver dig om formgivning, materiale og funktion, så dit produkt er lige så godt pakket ind som selve produktindholdet.

Vi tilbyder specialdesignede gaveæsker, herunder kosmetikæsker, sampak-æsker og julegaveæsker, og sekundær emballage i alle materialer, former og farver med logotryk og gravering/prægning. Hos Packwise udvikler vi ikke blot din primære emballage. Vi har også mulighed for at designe en sekundær indpakning, der matcher dit produkt, koncept og dit image. 

Søger du noget bestemt?

Se vores udvalg af emballage i vores produktkatalog. Vi opdaterer løbende kataloget. Hvis du mangler inspiration eller en god ide, har vi muligvis skrevet et indlæg, der kan inspirere dig

Vi er eksperter i gaveæsker til indpakning

Hos Packwise er vi både eksperter i design, udvikling og produktion af primær og sekundær emballage. Den primære indpakning er i direkte kontakt med produktet, hvilket den sekundære indpakning ikke er. Den sekundære emballage er altså den yderste udpakning, der kan bestå af mange forskellige materialer- og i mange forskellige varierende former og størrelser. En sekundær emballage kan have til formål at beskytte den primære emballage og dermed produktet, men den kan også være udviklet til at samle flere produkter i én æske.

Læse mere om gaveæske emballage og hvordan vi designer, udvikler og producere hos os, her.

Design af gaveæsker og sekundær emballage

En sekundær emballage er – uanset formål – med til at give forbrugeren en følelse af eksklusivitet, da det er en ekstra luksus at produkterne er pakket pænt og beskyttet. Hos Packwise fokuserer vi på, at emballagen af din gaveæske skal være beskyttende og funktionel – men den skal også fungere som en ekstra treat for dine kunder. Derfor er vi meget opsatte på at skabe et tiltalende emballagedesign, der matcher dit produkt og din virksomheds værdier.

Udover at indpakke og beskytte dit produkt, bidrager emballagen af din gaveæske også til, at dit produkt efterlader et visuelt indtryk hos nye såvel som eksisterende kunder. Emballagen kan med andre ord bidrage til en effektfuld branding af dit produkt.

Den sekundære emballage er derfor et taktisk værktøj, som bruges til at skabe opmærksomhed, beskytte dit produkt, og skabe en helhedsoplevelse for dine kunder. Emballagen skal fange forbrugernes interesse, og give dem en grund til at vælge dit produkt. Du kan blandt andet læse om Goodiebox og deres indfangde design.

Det er derfor vigtigt at indtænke en målrettet strategi for, hvilken målgruppe din emballage skal kommunikere med. Det vil nemlig have stor betydning for, hvordan dit emballagedesign bør udformes. Hos Packwise kan vi hjælpe dig med designet af gaveæske emballage, så vi sikrer os, at den appellerer til din målgruppe.

Du kan læse mere omkring emballage og dens betydning i vores blog. Du kan også læse om vores gaveemballager i forbindelse med højtider og emballageløsninger til juleindpakningen.

Som eksempel har vi i Packwise, hjulpet Copenhagen Grooming, med at designe en æske til deres univers. Du kan læse mere om vores samarbejde i vores case

FAQ

Harmonikaindhold

Sekundær emballage refererer til den emballage, der bruges til at indeholde flere enheder af primære emballage. Det er ofte et ydre emballage eller et ombæringssystem, der bruges til at beskytte, organisere og transportere den primære emballage, såsom æsker eller kasser.

Sekundær emballage kan være bæredygtigt gennem anvendelse af genanvendelige materialer som karton eller pulp, der er let vægtige og kan mindske behovet for at udvinde nye ressourcer.

Sekundær emballage, såsom æsker eller kasser, hjælper med at bevare produktets kvalitet mod skader forårsaget af stød, vibrationer eller fald under transport.

Designet af sekundær emballage kan øge brandidentitet, ved at bruge de rette farver, skrifttyper og grafiske elementer. På den måde kan man lave et design som brugerne husker.

Ja, vi tilbyder tilpasning af sekundær emballage med dit logo eller design for at opfylde dine branding- og marketingbehov. Derved sørger vi for, at din emballage er unik.

Ja, vi har en MOQ på bestillinger, der varierer fra produkt til produkt. Typisk ligger MOQ på mellem 5.000 og 20.000 stk, afhængigt af emballagen.

Ja, vi bistår gerne med vejledning og rådgivning i forbindelse med dit næste emballageprojekt. Du er velkommen til at skrive eller ringe til os, så afholder vi gerne et uforpligtende møde med dig.