Airless flasker

24. April 2024

AIRLESS DISPENSER

Airless dispenser er den perfekte emballage til skønhedsbranchen – men hvorfor?

Skønhedsbranchen

Skønhedsbranchen har aldrig været større, end den er nu. Som forbruger har du utallige muligheder, hvilket betyder skærpet konkurrence for de mange virksomheder inden for personlig pleje og kosmetik. Branchen er visuel og æstetisk, og emballagen spiller derfor en stor rolle i skabelsen af dit brand samt salget af dit produktindhold. Hos Packwise er vi eksperter i at udvikle skræddersyede løsninger til vores kunder. En af vores bedst sælgende emballagetyper til skønhedsprodukter er den populære airless emballage.

Airless packaging

Hvorfor er airless emballagen så populær?

Airless emballagen har en lang række funktioner, der gør den til et meget fordelagtigt valg for både forbruger og producent. Airless forhindrer kontamination fra fingerne og luft i at trænge ind i beholderen. Den beskytter altså produktindholdet mod bakterier og sørger for at produktet ikke iltes. Det forlænger produktets holdbarhed – både åbnet og uåbnet – og muliggør et reduceret brug af konserveringsmidler.

Vær selv med til at designe din airless dispenser

Beholderen er du selvfølgelig selv med til at designe. Airless produceres typisk i plast, og kan som standard leveres i størrelser fra 30-500 ml. i både runde og firkantede beholdere. Emballagen leveres i alle standardfarver og ved større bestillinger, er der endnu flere muligheder: beholderen kan blive indfarvet, materialet kan matteres og overfladen kan påføres en metallisk coating. Beholderen kan leveres med den dispensering, der er tilpasset netop dit produkt og dets viskositet. Dermed sikres du, at dit produktindhold doseres i de ønskede mængder uden komplikationer med over- eller underdosering. Du har altså rig mulighed for at sætte dit eget præg på emballagens funktionaliteter og design.

Copenhagen Grooming

Copenhagen Grooming udvikler innovative produkter til hud- og skægpleje til mænd, der drømmer om et velplejet og fyldigt skæg. Til serien af produkter i deres Beard Growth Kit ønskede Copenhagen Grooming en sparringspartner til udvikling og produktion af emballage. Kittet indeholder bl.a. The Activator Serum og The Sanitizer, der begge er airless beholdere. Emballagen passer perfekt til den høje produktkvalitet og det ellers stilrene design. Hvis du er interesseret i at vide mere om vores arbejde med Copenhagen Grooming, kan du læse mere her.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? Så er du velkommen til at kontakte os her i dag.

copenhagen grooming

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.