Airless emballage – den populære kosmetikemballage

Airless emballage – high end dispensering

Den velkendte airless beholder er en favorit hos de fleste brand owners, CMO’er og forbrugere. Det stilrene design, den lette dispensering og airless flaskens mange anvendelsesmuligheder bør om noget berettige prædikatet: high-end emballage.

Der er fortsat et stigende fokus på visse konserveringsmidlers uønskede virkning på kroppen, og derudover stilles der høje krav til hygiejne og brugervenlighed. Netop derfor er airless systemet det optimale valg, når det gælder emballage til kosmetiske cremer, lotion, serum og gels.

Airless systemet forhindrer nemlig både bakterier og snavs fra fingrene og fra luft i at trænge ind til produktet. Det betyder at produktindholdets holdbarhed forlænges. Airless emballagen er altså en løsning med en dispenser, som let doserer creme, lotion eller gel uden spild. Med andre ord: en kosmetikemballage, der forener det bedste fra alle verdener.

Dispenseringsoplevelsen og airless systemets unikke egenskaber får mange brand owners, CMO’er og forbrugere til at foretrække denne emballagetype til produkter af høj kvalitet.

Fordele ved at vælge Airless dispenser

Airless emballage anvendes typisk til kosmetik- og cremeprodukter, og som tidligere nævnt muliggør emballagen en reduktion af konserveringsmidler. Dette er en væsentlig fordel, der kan benyttes i dit produkts USP, såfremt du vælger en airless dispenser til dit produktindhold.
Derudover kan airless beholderen leveres med forskellig dosering, således at ønske til dispensering tilpasses dit produkt og dets viskositet. På den måde sikrer du, at din creme, din serum eller lotion doseres i de ønskede mængder uden hverken at over- eller underdosere.
 
Airless emballage produceres typisk i plast, og kan som standard leveres i størrelser fra 30-500 ml. i både runde og firkantede beholdere. Ydermere kan emballagen leveres i alle standardfarver, og ved bestilling af et større batch kan beholderen indfarves, materialet kan matteres og overfladen kan påføres en metallisk coating. De er altså rig mulighed for at sætte dit eget præg på produktionen af din airless flaske.

Opsummering af fordele ved at vælge airless dispensers:

  • Den beskytter produktet mod bakterier
  • Produktet iltes ikke med airless
  • Muliggør reduceret brug af konserveringsmidler
  • Øger produktets levetid på hylden
  • Hjælper forbrugeren med korrekt dosering
  • Eksklusiv look&feel samt doseringsoplevelse

Er du klar til at vælge airless dispenseren som din næste emballage eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig indenfor kosmetikemballage, så kontakt os her. For mere inspiration er du velkommen til at følge med på vores Instagram profil.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.