Alt, du behøver at vide, om airless emballage

Airless emballage er en yderst populær dispenser til kosmetiske produkter. Beholderen har en lang række funktioner, der gør den attraktiv for både producent og forbruger.

Kosmetisk emballage

Enhver kosmetisk emballage har til formål at beskytte selve produktet. Derudover skal beholderen være let at anvende og være visuelt attraktiv. Den voksende miljøbevidsthed blandt forbrugerne skaber en efterspørgsel på emballage, der er så bæredygtig som muligt.  Airless emballage har hele pakken – og kan tilbyde endnu mere.

Hvorfor vælge airless emballage?

Airless emballagen bruges bl.a. til produkter, som vi har brug for at beskytte mod kontaminering fra det ydre miljø. Det kan eksempelvis være hudpleje, eksempelvis ansigts- eller øjencremer, eller andre skønhedsprodukter. Derudover kan det også være medicinske produkter.  Når produktet er indsat i den luftfrie emballage i et sterilt miljø og lukket med den korrekte lukning, bliver flasken umulig at åbne uden at bryde den. Dermed kan både forbrugeren og producenten være sikre på, at produktet ikke er kommet i kontakt med det ydre miljø. Da luftfri emballage beskytter produktet bedre, er det muligt at bruge færre konserveringsmidler. Det er også nemt at genanvende luftfri emballage, da den normalt fremstilles i mange forskellige typer af plast. Dette gør det endnu mere tiltalende for de forbrugere, der er interesseret i mere miljøvenlige løsninger.

Ingen produktspild

En anden fantastisk funktion ved luftfri emballage er, at den giver forbrugeren mulighed for at bruge hele produktindholdet. Det vil sige nul produktspild. Der er intet mere frustrerende for forbrugeren end at smide emballage ud, der stadig indeholder noget produkt. Med airless emballage undgår du at stille din forbruger i denne situation, da designet eliminerer produktspild.

Lad os hjælpe dig med din airless emballage

Når forbrugerne er på jagt efter et kosmetisk produkt, vil airless emballage oftest skabe størst tilfredshed. Hos Packwise tilbyder airless dispensers i forskellige størrelser, der er velegnet til produkter i fuld størrelse såvel som rejsestørrelser. Udover at levere din airless emballage, kan vi også hjælpe med designet af den. Vi er klar til at opfylde dine ønsker!

Kontakt os her i dag for at høre mere om airless emballage. Du er også velkommen til at læse vores indlæg om 9 danske kosmetikemballager vi beundrer her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.