plastemballage i forskellige farver

05. November 2021

Bæredygtig rengøringsemballage

I dette indlæg sætter vi fokus på bæredygtig rengøringsemballage. Vi belyser hvordan du kan vælge en mere bæredygtig emballage til dit rengøringsmiddel, og vi fremhæver hvordan du kan designe din emballage, der matcher din bæredygtige rengøringsmiddel.

Emballage til rengøringsmiddel

Hos Packwise har vi et bredt sortiment af rengøringsemballage.

Vores udvalg består af PE og PET flasker, specialflasker med sprayers, specialsprayers, trigger sprayers og specialkapsler. Vi har altså en række standard beholdere, som vores kunder kan vælge imellem. Du finder
vores produktudvalg her. 

Du har også mulighed for at vælge en specialdesignet emballageløsning, hvor vi hjælper dig med at designe og udvikle en rengøringsemballage, der matcher dit produkt.

groenne cremekrukker og plante

Hvorfor bæredygtig rengøringsemballage?

Forbrugerne efterspørger miljøvenlige emballageløsninger i højere grad end nogensinde før. Hos Packwise er vi naturligvis også interesseret i at skabe løsninger, der ikke belaster miljøet unødvendigt. Vi tilbyder derfor vores emballage til rengøring i en række bæredygtige materialer (når indholdet og kemien tillader det). Vi anvender eksempelvis ofte PET til husholdningsprodukter, da materialet kan sorteres og er meget nemt at genanvende.

Med Packwise som din emballageleverandør, har du altså mulighed for at vælge nogle mere bæredygtige emballageløsninger. Det er især positivt, hvis du har et bæredygtigt rengøringsmiddel, som du gerne vil emballere. Det vil nemlig skabe overensstemmelse mellem produktindhold og emballage, hvis de begge er skabt på bæredygtig vis. Du kan læse mere om bæredygtig emballage på Bæredygtigemballage.dk.

Emballagedesign

Lad din forbruger vide at din emballage og dit produktindhold er bæredygtigt. Det kan du gøre, ved at implementere det i dit emballagedesign på forskellige måder. Det er væsentligt at du overvejer, hvordan du kan afspejle dit produktindhold i dit emballagedesign.

Hvis du ønsker at lede forbrugernes tanker over på naturlige ingredienser, kan du indfarve din rengøringsemballage i nogle naturlige, afdæmpede farver. For at signalere at dit produktindhold  uden uønsket kemi, bør du holde dit emballagedesign enkelt uden for mange overflødige detaljer.

Hvis du ønsker at tydeliggøre, at din emballage eller dit produktindhold er bæredygtigt, kan du understrege dette vha. tekst på din emballage. Du kan fx skrive “uden uønsket kemi”, “uden allergifremkaldende stoffer” eller “uden parfume”.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.