Dansk hudpleje emballage vi beundrer

Dansk hudpleje emballage vi beundrer
Vi har samlet otte danske kosmetikmærker, der har en hudpleje emballage, som vi beundrer her hos Packwise. I dette indlæg kan du læse om, hvorfor vi finder deres emballage inspirerende. 

Vølve

Vølve hudpleje emballage

Vølve er håndlavet, økologisk hudpleje, der er produceret uden brug af kemikalier. Vølve tilbyder produkter i høj kvalitet, bl.a. lækre olier, salver og sæber. Produkternes eksklusivitet afspejles i det minimalistiske og smukke emballagedesign. Vølves beholdere er i brune nuancer og prydes af labels i afdæmpede farver, hvilket skaber konnotationer til økologi og naturlige ingredienser. Hudplejeprodukterne fra Vølve bliver bestemt kun mere tiltalende af det lækre emballagedesign. Vi er vilde med det!

SARDKopenhagen

SARDkopenhagen
SARDKopenhagens produkter er pakket i den fineste emballage. Kosmetikmærket tilbyder højkvalitets hudplejeprodukter, hvilket tydeligt afspejles i emballagedesignet. Det minimalistiske udtryk og de fine lyse nuancer kan nemt forvandle dit badeværelse til et hjemmespa. Hudpleje emballagen fra SARDKopenhagen vil pynte i et hvert hjem – og så er deres produktindhold også af meget høj kvalitet.

Pudderdåserne

Pudderdåserne
Pudderdåserne er en skønhedsblog, der har lavet en hudplejeserie. Der er et gennemgående lyserødt tema i produkternes emballagedesign, hvilket skaber en fin rød tråd i deres produktserie. Designet er visuelt tiltalende og passer meget fint ind i skønhedsbranchens æstetiske univers. Vi er vilde med Pudderdåsernes valg af emballagedesign – og så matcher deres produktindhold tilmed den høje kvalitet, som emballagen signalerer!

Smuuk Skin

Smuuk Skin kosttilskudIfølge Smuuk Skin er det væsentligt at indtage de rette vitaminer, mineraler og næringsstoffer for at kunne stråle udadtil. Derfor består en stor del af skønhedsbrandets produkter også af kosttilskud. Kosttilskudene fra Smuuk Skin ligner dog ikke de kosttilskud, som vi eksempelvis kender fra apoteket. Smuuk Skins emballage er nemlig designet i flotte nuancer, der matcher farverne på selve kosttilskuddet. Derudover har beholderne guldfarvede låg og detaljer, hvilket skaber et eksklusivt udtryk. Smuuk Skin har helt bestemt et af de flotteste emballagedesigns, vi har set til kosttilskud! 

Danish Skin Care

Danish Skincare emballage
Danish Skin Care er et dansk hudpleje brand, der har et simpelt og lækkert design. Mange af brandets emballager er indfarvet i hvid med sort font og en enkelt klar farve, som rød, blå eller gul. Det skaber et opsigtsvækkende design, der samtidig har et cool og stilrent udtryk. Danish Skin Cares emballage matcher brandets filosofi om ærlig, effektiv og enkel hudbehandling perfekt. Vi elsker emballagedesignet – og produktindholdet.

Mellisa

Mellisa hudpleje

Mellisa er et økologisk hudplejebrand, hvis produktsortiment spænder over alt fra ansigtspleje til solprodukter. Emballagen er primært hvid med få detaljer i form af font og enkelte farver, hvilket skaber et meget stilrent og enkelt udtryk. Emballagen matcher dermed det rene og økologiske produktindhold på en meget fin måde. Mellisas hudpleje emballage er enormt tiltalende, og det ville derfor næsten være synd at gemme produkterne væk i toiletskabet. Vi foreslår derfor at Mellisas produkter får en fast plads fremme på badeværelseshylden – det gør produkterne i hvert fald hjemme hos os.

MIILD

Miild
MIILD sælger allergivenlige, bæredygtige og økologisk certificerede skønhedsprodukter. Brandet har både makeup og hudpleje, og alle produkterne kommer i de lækreste emballager. MIILDs emballage er designet i naturlige, fine farver, der skaber samhørighed mellem udtryk og produktindhold. Emballagen føles eksklusiv og udstråler høj kvalitet, og vi er helt vilde med det smukke design.

RAZspa

RazSpa
Hos RAZspa arbejdes der med, hvordan man kan anvende naturens helbredende og skønhedsfremmende egenskaber i fremstillingen af skønhedsprodukter. Brandet har mange lækre produkter til flere forskellige hudtyper. Fælles for alle produkterne er deres emballagedesign, der har et farmaceutisk udtryk. Det skaber en tillid til produkternes virkning og signalerer at de er effektive og af høj kvalitet. Emballagen passer derfor perfekt til filosofien bag produkterne og produktindholdet.
.
Er du interesseret i kosmetikemballage? Så læs med i vores indlæg om 9 danske kosmetikemballager vi beundrer.
Informationer og billeder er fra Vølve, SARDKopenhagen, Pudderdåserne, Smuuk Skin, Danish Skincare, Mellisa, MIILD og RAZspa.