Doseringsflaske – med integreret doseringsystem

Tre flasker med mur

Doseringsflaske – de rigtige mål

En doseringsflaske er en favorit hos dem, der har prøvet at benytte en. Det brugervenlige design, den lette dispensering og doseringsflaskens mange anvendelsesmuligheder scorer højt og bør om noget berettige prædikatet: Funktionel emballage.

Det kan som forbruger være svært at afmåle og dosere korrekt, når det drejer sig om flydende væsker. Om det er saftevand, flydende sæbe til tøjvasken eller som dette eksempel, sprinklervæske-koncentrat. Derfor er en doseringsflaske det oplagte emballagevalg, hvis dit produkt fortjener den korrekte dosering.

Det integrerede doseringssystem forhindrer ligeledes kontamination og forlænger dermed produktets holdbarhed. En emballageløsning til alle former for flydende væsker, hvad enten de kræver opblanding eller skal doseres efter nøjagtige mål. Med andre ord en standardemballage, der har fået en opgradering i form af en funktionel doseringsmekanisme.

Design af doseringsflaske

Mulighederne inden for design og udvikling af doseringsflasker er mange. Flasken kan produceres i forskellige materialer afhængig af væske, f.eks. PE eller PET, kan produceres i alle standardfarver og leveres med standard-dosering.

Hvis du ønsker dit helt eget design, din egen farve, har specifikke krav til dosering, kan vi også hjælpe med det. Det er således muligt at designe, udvikle og producere unikke løsninger til unikke produkter og brugssituationer og i forskellige materialesammensætninger.

Derudover kan vores design-team hjælpe med design af etiket og formgivning af flasken, så dit produkt bliver unikt og skiller sig ud på hylden. Standard kan kombineres med specialdesign og netop nytænkende kombinationsmuligheder giver nye produktoplevelser.

Et andet aspekt er brugeroplevelsen. Doseringsflasker er funktionelle produkter, så den ergonomiske dimension er værd at inddrage, så brugen af produktet optimeres. Eksempelvis et godt grip, en funktionel kapsel-løsning eller en matteret materialeoverflade velegnet til f.eks. vådrum.

Alle disse kombinationer og designmuligheder gør det muligt for dig at tilføre dit generiske produkt flere funktioner, som kan skabe præference hos kunden.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne inden for doseringsflasker, så kontakt os her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.