Emballagedesign

Når du ønsker at investere i design og udvikling af emballage til dine produkter, melder der sig ofte en række spørgsmål: Hvordan forløber et emballageudviklingsprojekt? Hvordan opnår jeg besparelser på emballagen samtidig med, at jeg effektiviserer mit indkøb? Hvordan sikrer jeg mig, den nye emballage eller emballagedele fungerer i min produktion?

Vi vil gerne gøre processen med indkøb, valg af emballage og indfasning så bekvem og effektiv som muligt for dig. Til det formål arbejder vi med kundespecifikt roadmap, så du altid kan følge processen skridt for skridt.

Vi leverer standardløsninger inden for mange emballagekategorier, men har også mulighed for at udvikle specialdesignede emballageløsninger, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og krav til funktionalitet, design og materiale samt budget og levering.

Vi tilbyder grafisk design og 3D modellering i forbindelse med udvikling af specialdesignet emballage og opgradering af standard emballageløsninger.

For hvert nyt projekt gælder, at vi gerne vil lære dig og dit produkt at kende. Kendskab skaber de bedste forudsætninger for at kunne levere den ønskede emballageinnovation eller det opdaterede grafiske udtryk, der skaber fornyet interesse for et eksisterende produktsortiment.

DESIGNPROCESSEN

Når du har besluttet dig for at lave et nyt produkt eller give en eksisterende produktlinje et ansigtsløft, har du sikkert gjort dig en lang række overvejelser og tanker om, hvad der kan lade sig gøre, hvordan det skal se ud – eller måske i endnu højere grad – hvordan det helst ikke skal se ud.

Designprocessen er en vigtig del i udviklingen af dit produkt, da du har mulighed for at forvandle standard emballage til en personlig og individuel indpakning. Som kunde hos Packwise er du med på rejsen i udviklingen af emballagen til dit produkt. Det er nemlig dig, der bestemmer, og vi gør vores bedste for at guide og støtte dig i processen.

Vi ved dog, hvor uoverskueligt det kan virke. Derfor har vi gjort det enkelt for dig at se, hvordan vi arbejder med designprocessen – lige fra den første ide til den færdige emballageløsning. Det er ikke sikkert, at alle punkter skal i brug for at opnå det ønskede resultat, men overordnet arbejder vi med fire procesfaser med underpunkter. Disse er kort beskrevet herunder.

Se billeder af designprocessen