Emballage til håndcreme

Hos Packwise udvikler vi emballage til alverdens produkter – i denne tid er det især relevant med emballage til håndsprit og håndcreme. Det er enormt vigtigt at huske god håndhygiejne i disse dage. Vi vasker og afspritter derfor hænderne mange gange dagligt, hvilket kan slide på vores hud. Netop derfor er det ekstra vigtigt at have en god håndcreme, der kan pleje og fugte tørre hænder. Hos Packwise har vi et stort udvalg af emballage, der kan anvendes til håndcreme. I dette indlæg vil vi fremhæve to ideer til emballage til håndcreme.

Vælg det rigtige farvetema

Hvad skal din håndcreme være for dine kunder? Hvis du skaber et lækkert produktindhold, skal emballagen selvfølgelig matche dette. Således bliver der skabt et samspil, der giver forbrugeren et godt helhedsindtryk af produktet. Vi har fundet inspiration fra Faaborg Pharmas lækre lyserøde emballage og produktindhold.

Som emballagevirksomhed kender vi til vigtigheden af design. Et af vores forslag er derfor at skabe et lækkert design, der spiller sammen med produktindholdet – på en måde, der er lidt udover det sædvanlige. Skab en emballage i en lækker farve og match produktindholdet med denne farve. På den måde sørger du for et gennemgående farvetema, der vil være tiltrækkende for forbrugeren, der går op i kvalitet samt det visuelle element. Dit produkt vil skille sig ud fra andre produkter, og vil fungere som et sødt tilbehør at tage med i tasken på farten.

Håndcreme med et lækkert design, der matcher tidens trends

Hvis forbrugeren skal vælge dit produkt til at stå fremme på badeværelset, skal din emballage være visuelt tiltrækkende. Vi har valgt L:A Brukets stilfulde emballage som eksempel. Mange trends peger i retning af den nordiske simple stil i lækre jordfarver og et simpelt design. Skab et design, der taler ind i tidens tendenser, og som forbrugeren vil lade stå fremme. Placeres dit produkt fremme hos forbrugeren, er der større chance for at det bliver brugt og bemærket, ift. hvis det lå gemt væk i en skuffe.

Læs mere her om emballage til desinfektion

Skal vi hjælpe dig med emballage til håndcreme?

Kontakt os her i dag for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Eller kig vores produktkatalog igennem efter tuber.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.