Plastik airless emballage

30. Marts 2023

Emballage til kosmetik

Valg af det rigtige produkt​

Emballage til kosmetik er en vigtig faktor at tage højde for, når man producerer og sælger kosmetiske produkter. Det kan være svært at vælge den rigtige type emballage, da der er mange forskellige faktorer at overveje. I dette indlæg vil vi kigge nærmere på de forskellige typer af emballage, der er tilgængelige, og hvorfor det er vigtigt at vælge den rigtige emballage til dit produkt.

Plastikemballage

Plastikemballage er en populær løsning til kosmetiske produkter. Plastik er let og holdbart, hvilket gør det nemt at transportere og opbevare. Der er også mange forskellige typer af plastik, som alle har forskellige egenskaber. Polyethylen (PE) er et godt valg til flasker og krukker, da det er stærkt og har en høj modstandsdygtighed over for kemikalier. Polypropylen (PP) er et andet populært valg til krukker og låg, da det er mere modstandsdygtigt over for varme og kan tåle høje temperaturer. Du kan også gå på opdagelse på kategorisiden, hvor vi går endnu mere i dybden, med alt vedrørende emballage til kosmetik.

Tre flasker med mur

Emballage i glas

Glasemballage er et mere traditionelt valg til kosmetiske produkter. Glas er tungere og mindre holdbart end plastik, men det har den fordel, at det er mere modstandsdygtigt over for kemikalier og kan genanvendes flere gange. Glas er også mere modstandsdygtigt over for varme og kan bruges til produkter, der kræver høje temperaturer. 

Miljøvenlig emballage

Miljøvenlig emballage er blevet mere og mere populært de seneste år. Miljøvenlig emballage kan være lavet af genanvendte materialer eller bionedbrydelige materialer. Genanvendt emballage er en god måde at mindske miljøbelastningen på, da det sparer på naturressourcerne og reducerer mængden af affald. Bionedbrydelig emballage nedbrydes hurtigere i naturen og har derfor mindre miljøpåvirkning.

Markedsføring​

Emballage til kosmetik er ikke kun en praktisk løsning, men det kan også hjælpe med branding af dit produkt så det rammer netop den målgruppe, som du ønsker. Hos Packwise kan vi hjælpe dig med at designe og producere emballage til kosmetik som opfylder netop dine behov. Du kan følge os på Instagram eller LinkedIn for mere inspiration. Du kan også læse mere om bæredygtigemballage.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.