Emballage til kosmetiske produkter

Kosmetiske produkter: læbestifter i forskellige farver

Hos Packwise udvikler vi emballage til forskellige produktkategorier, og vi har især stor erfaring med emballage til kosmetiske produkter. Du kan finde vores store udvalg af kosmetikemballage i vores produktkatalog her. Udover at have et stort udvalg af beholdere, kender vi også til vigtigheden af et flot æstetisk udtryk, når man skal kommunikere med skønhedsbranchen. Vi hjælper dig derfor også gerne med designet af din kosmetikemballage. Hos Packwise bestræber vi os på at udvikle og designe et visuelt lækkert produkt til vores kunder, der kan signalere deres brands værdier. 

Hvad bør man overveje, når man udvikler emballage til kosmetiske produkter?

kosmetiske produkter

I udviklingen af kosmetikemballage er det naturligvis relevant at skabe et produkt, der er visuelt tiltalende for målgruppen. I skønhedsbranchen er der nemlig flere nice to have end need to have produkter. Det betyder at produkterne ofte er en luksus fremfor en nødvendighed for forbrugerne. Hvis et produkt skal fungere som en luksus for forbrugerne, er det vigtigt at hele produktet lever op til dette.

Det gælder både indhold, emballage og kundeservice, og der skal dermed være en rød tråd igennem det hele. Forbrugeren skal efterlades med en følelse af eksklusivitet og en god oplevelse. Vedkommende skal efterfølgende fortsat have lyst til at investere i dit produkt.

Airless dispenser: et godt bud på en kosmetikemballage

airless dispenser

Airless dispenseren er et optimalt valg til din creme, lotion eller gel, da emballagetypen har en lang række fordele. Airless systemet forhindrer kontamination fra fingrene og luft i at trænge ind, hvilket beskytter produktet mod bakterier. Dispenseren muliggør en reduktion af konserveringsmidler, mens lufttætheden forlænger produktets holdbarhed.

Med airless dispenseren doseres indholdet på en måde, der forhindrer at noget af produktet går til spilde. Derudover har dispenseren et eksklusivt emballagedesign, der matcher skønhedsbranchens æstetik. Hvis du er interesseret i at vide mere om fordelene ved airless dispenseren, kan du læse mere i dette indlæg.

Hos Packwise ønsker vi at hjælpe dig med at udvikle den mest optimale emballage til dit kosmetiske produkt. Er du interesseret i at høre mere om vores emballageudvalg, så kontakt os her i dag. For mere inspiration kan du besøge vores Instagram profil her