Emballage til rengøringsmidler – stilrent design

Alternativ emballage til rengøringsmidler

Når man tænker på emballage til rengøringsmidler er ‘stilrent design’ ikke ord man associerer med kategorien. De samme tanker har virksomheden bag brandet &SOAP formenligt haft. Når man kigger på emballagen tænker man straks kosmetik, men &SOAP er i virkeligheden rengøringsmidler, med klare visuelle konnotationer til kosmetiske produkter.

Brandet udfordrer det generelle design af emballage til rengøringsmidler i form af et gennemført moderne emballagedesign, til den yderst kræsne og sofistikerede forbruger. &SOAPs første produktlinje er veludført og gennemtænkt, da den opdeler rengøringsprocessen i 3 trin “step by step”, for at sikre den mest grundige rengøring.

Mini triggers og sæbepumper i kvadratisk format

Emballagen er holdt i en stringent sort/hvid kombination i et kvadratisk format tilført sorte mini triggers og sæbepumper. Tilsammen tilfører emballagedesignet et særpræget, stilfuldt og moderne udtryk til serien, som gør op med ”fodformede” fordomme om, hvordan et økologisk rengøringsmiddel skal emballeres.

Brandets identitet er en sammensmeltning mellem Japan og Portland. &SOAP er baseret på et internationalt samarbejde med et Portland-baseret kreativt bureau, som har stået for det strategiske design, og en lille traditionel produktionsvirksomhed i Japan, som leverer ægte rengøringsmiddel til husholdningsartikler lavet af økologisk sæbe. Den japanske produktionsvirksomhed har omtrent et århundredes historie, og er kendt som en af de meget få autentiske producenter på de kanter. Deres teknologi gør det muligt at levere effektive rengøringsmidler baseret på næsten 100% økologiske råvarer.

Moreish er et godt eksempel på at der findes et utal af muligheder indenfor emballage til rengøringsmidler. De har blot gentænkt former og størrelser på de klassiske trigger sprayers og sæbepumper, og dermed skabt en produktserie, som skiller sig ud på supermarkedets hylde og i hjemmet.

Er du interesseret i at høre mere om emballagedesign, eller er du klar til at høre om vores store udvalg af trigger sprayers og sæbepumper så kontakt os i dag.