Hvad er ‘unboxing’ egentlig?

hvid iphone med youtube logo

Unboxing…

…er i virkeligheden et ganske simpelt koncept. I en unboxing-video ser du en person åbne et bestemt produkt og fjerne det fra den sekundære emballage, det kom i. Simple as that!

Hvilke produkter præsenteres i videoerne

Dame der unboxer en gaveaeske

Unboxing-fænomenet spænder bredt. I videoerne ser man bl.a. folk, der unboxer nyt tøj, skønhedsprodukter, elektronik, legetøj m.fl. Man kan i princippet unboxe alt – der skal nok være et publikum derude et sted.

Derfor elsker vi videoerne

 Upopulære videofænomener online. En undersøgelse fra Google i 2014 viste at en ud af fem havde set en unboxing-video! Men hvorfor er fænomenet egentlig så interessant? Un

Unboxing-videoer vækker en følelse af glæde i os, da vi ofte har en positiv reaktion på nye og skinnende ting. Derudover elsker vi at se noget, der virker reelt. De produkter, der unboxes i videoerne, har vi muligvis allerede stiftet bekendtskab med i reklamer og annoncer. Vi kender annoncørernes agenda, hvorimod vi får en følelse af at unboxing-videoerne giver en mere ærlig og nuanceret anmeldelse af produkterne. I videoerne får vi (noget der ligner) en mere troværdig produktpræsentation.

 

Hvordan kan du få dit skønhedsprodukt unboxet

I denne guide tager vi udgangspunkt i skønhedsprodukter, da det er en af de emballagekategorier, som vi får flest forespørgsler på, her hos Packwise.

1) Først er fremmest er det essentielt at dit produkt rent faktisk er godt.

Det er de færreste personer, der vil promovere produkter, som de ikke føler de kan stå inde for – især hvis de har skabt sig et stort navn online. Du bliver derfor nødt til at sørge for at dit produkt er værd at promovere.

2) Fang deres opmærksomhed

Informer hvem end, der skal promovere dine produkter, om funktionerne, teknologien bag, samt hvad der gør netop dit produkt helt unikt.

3) Emballage med blikfang.

Emballagen har selvfølgelig stor betydning i unboxing-videoer. Du skal derfor nøje overveje, hvordan du pakker dine produkter. Sørg for at skabe blikfang og differentiere dig fra konkurrenterne.

Nedenstående link er en unboxing-video, hvor YouTuber Lauren Curtis viser nye, uåbnede skønhedsprodukter frem.

 

Hos Packwise udvikler vi emballagedesign og skræddersyede emballageløsninger. Hvis du er interesseret i at vide, hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag. For mere inspiration, er du velkommen til at følge med på vores Instagram profil.
Du kan også læse vores indlæg omkring, goodiebox og deres arbejde med emballage.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.