Matas emballage til kosttilskud

15. Februar 2022

Hvordan kan du skabe en mere funktionel og æstetisk emballage til vitaminpiller?

Valg af emballage til vitaminpiller

De fleste gemmer glasset med vitaminpiller væk i skabet. Etiketten er ofte i farver med typografier og illustrationer, der ikke passer ind i et stilrent køkken.

Designet skal fange forbrugerens opmærksomhed og minde vedkommende om at tage pillen. Emballagen og designet er altså valgt på baggrund af, at glasset skal fungere som en daily reminder.

Fokus er på det praktiske fremfor det æstetiske, og netop derfor gemmer forbrugeren produktet væk i skabet. De glemmer i den forbindelse ofte at tage dem. Kan man skabe en emballage og et design, der giver forbrugeren lyst til at have produktet stående fremme derhjemme?

Frisk

Differentier dig på emballagevalget

Hvis det lykkes dig at skabe et pilleglas, som forbrugeren har lyst til at have stående fremme, differentierer du dig fra konkurrenterne på markedet. Du kan lade dit produkt skille sig ud ved at vælge et mere stilrent og lækkert design til pilleglassets etiket. På den måde vil produktet også have en æstetisk funktion i hjemmet. Derudover kan du vælge en type af emballage end et pilleglas.

Du kan skille dig ud ved at vælge en emballage, der dispenserer pillerne på en anderledes måde. Man kan bruge Frisk som inspiration, der dispenserer én pille ad gangen. Her skal forbrugeren ikke have sine fingre ned i et glas, hvilket er en mere hygiejnisk løsning.

Se vores produktkatalog for vores store udvalg af emballage til piller og pharma.

Klik her for at læse mere om pharma emballage.

Skal vi designe udvikle en æstetisk og funktionel emballage til dig?

Har du lyst til at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kontakte os her.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.