PET flasker som emballage til desinfektionsmiddel

26. April 2023

PET flasker som emballage til desinfektionsmiddel

PET flasker er en populær emballageløsning til en lang række produkter – herunder desinfektionsmiddel. I dette indlæg fremhæves fordelene ved at bruge denne emballage type til jeres desinfektionsprodukter. 

Fordele ved PET flasker som emballage til desinfektionsmiddel

Flasken er på mange måder en ideel emballageløsning til desinfektionsmiddel. PET, Polyethylen Terephthalat, er en plasttype, der har en lang række fordele, når den anvendes som emballagemateriale. Først og fremmest er materialet stærkt og holdbart, hvilket betyder at de har en god holdbarhed. Derudover er  flasken modstandsdygtige over for kemikalier, hvilket gør dem til en velegnet emballageløsning til desinfektionsmiddel. Desinfektionsprodukter indeholder nemlig normalt alkohol og andre kemikalier. 

En billigere løsning

PET flasker har også den fordel at de er lette og dermed billigere at transportere end andre tungere emballagematerialer. Det reducerer omkostningerne for distribueringen af desinfektionsprodukterne.

PET

Genanvendelige materialer

Endnu en fordel ved emballagen er, at de er genanvendelige. Dermed reduceres mængden af emballageaffald, der genereres, når du vælger PET flasker som din emballageløsning. Derudover kræver produktionen af nye flasker mindre energi og færre ressourcer, hvilket også er positivt for miljøet. 

PET flasker til hvilket formål?

Hos Packwise finder du PET flasker i forskellige størrelser og former, hvilket gør dem velegnede til mange formål. Det er væsentligt at du vælger en flaske i en passende størrelse til dit desinfektionsmiddel. Sælger du en håndsprit, som forbrugerne kan tage med på farten? Så er de mindre flasker på 50-100 ml ideelle. De større flasker på 500-1000 ml er derimod mere velegnede til brug i virksomheder, forretninger eller institutioner.

Pumpe, låg eller sprayer?

Vores flasker er tilgængelige med forskellige typer af pumper og låg. Valget heraf afhænger af, hvilken type og mængde dosering, du ønsker af din emballage. Det er også muligt at producere flasker i PET med dertilhørende sprayer, der gør det nemt at påføre desinfektionsmidlet på overflader. 

Hvis du overvejer en PET flaske som desinfektions emballage, så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med design, udvikling og produktion af din PET emballage

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.