Emballage til roll-on deodoranter

Den klassiske roll-on deodorant er fast inventar i de fleste hånd- og sportstasker. Det skyldes bl.a. at de ikke fylder særligt meget, og derudover har de en dejlig frisk duft. Roll-on deodoranter er et sikkert valg for de forbrugere, der ikke ønsker at gå på kompromis med god hygiejne i løbet af dagen.

I dette indlæg fremhæver vi, hvordan emballage til roll-on deodoranter med fordel kan designes. Emballagen bør nemlig både være brugervenlig og have et lækkert, tiltalende design for at tiltrække kundernes opmærksomhed.

Emballagedesign

Mulighederne indenfor design af roll-on deodoranter er mange. Vi kan levere deodoranterne i alle standardfarver. Det er derfor blot op til dig, hvilke dufte du ønsker at kombinere med hvilke farver.

Vi har også mulighed for at hjælpe dig, hvis du har ønsker til dit eget design, din egen etikette eller hvis du har specifikke krav til eksempelvis emballagemateriale. Det er nemlig muligt for os at designe, udvikle og producere unikke løsninger. Vi tager højde for brugssituationer og ønske til materialesammensætninger, når vi udvikler emballagedesignet til dit produkt. Du kan få hjælp af vores designere til design af etikette og formgivningen af emballagen. På den måde sikrer du dig at dit produkt skiller sig ud fra de øvrige deodoranter på hylden.  

Signalfarver i kosmetikemballage

Ved produkter indenfor personlig pleje – herunder deodoranter – er der mange muligheder for at udvikle et tiltalende emballagedesign. Du kan eksempelvis anvende stærke signalfarver som et tema for dit produkts emballage.

Brugen af farver på emballage og labels kan lede forbrugerens tanker hen på noget specifikt. Eksempelvis kan grøn skabe associationer til oliven, mens rød kan skabe associationer til kirsebær. Farverne bliver dermed en del af kommunikationen, og de kan være med til at skabe et produktdifferentierende emballagedesign.

Den viste Palmolive roll-on deodorant har nogle klare temaer, hvad angår duft, farve og visuel kommunikation. Farverne bliver brugt effektivt at differentiere produktvarianterne i samspil med symbolerne på emballagens label. Det er derfor ikke svært for forbrugerne at afkode duften i disse produkter.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med emballage til din roll-on deodorant, så kontakt os her.

Du kan også gå på på opdagelse i vores udvalg af emballage til deo roll-ons.

For mere inspiration, er du velkommen til at følge vores Instagram profil her.

 

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.