Specialdesignet smykkeæske

Det er essentielt at sælge eksklusive smykker i en specialdesignet smykkeæske. Når man designer emballage til højkvalitets smykker, handler det i høj grad om at skabe en æske, der signalerer eksklusivitet. Hos Packwise er vi eksperter i at skabe et design, der matcher dit behov.

Æstetisk branche

Smykkeindustrien handler i høj grad om æstetik. Produktet er udsmykning, og der er derfor fokus på kvalitet og det visuelle udtryk. Ædelmetaller og fine urværker fortjener en emballage, der fremhæver og understreger produktets eksklusivitet og værdi. Når produktet er af høj kvalitet, bør emballagen ligeledes være det. En sammenhæng i kvaliteten vil efterlade forbrugeren med et indtryk af en eksklusiv oplevelse. Hos Packwise kan vi udvikle smykkeæsker i en kvalitet, der matcher dit smykke. Vi kender til vigtigheden af at give kunden en helhedsoplevelse, hvor smykkerne er en del af emballagens udtryk.

 

Du kan også læse, vores indlæg omkring intuitivt emballagedesign.

Specialdesignet smykkeæske til eksklusive smykker fra Hannah Martin

Hannah Martin eksklusiv smykkeæske

I samarbejde med smykkedesigner Hannah Martin har vi hos Packwise udviklet en specialdesignet smykkeæske. Emballagen fungerer både som display og som primær indpakning for den eftertragtede kollektion “it’s only rock’n’roll”. De luksuriøse smykker er pakket ind i en skræddersyet smykkeæske i sort ask. Det håndblæste glas er formet som en kuppel og æsken kommer dermed til at fremstå som en moderne fortolkning af de victorianske montre. Emballagen udtrykker samtidig Hannah Martins forkærlighed for udstoppede dyr og den mørke karakter i hendes arbejde.

Vi kan hjælpe dig

Specialdesignet smykkeæske

Hos Packwise tilbyder vi talrige muligheder og materialer, når du ønsker at designe en smykkeæske. Vi kan hjælpe. med både standard og specialdesignede æsker i metal, velour, stof, ruskind, læder, træ og glas – med eller uden indlæg og foring og grafisk design. Er du interesseret i at høre mere om specialdesignet emballage, så kontakt os her. Hvis du ønsker mere inspiration til din emballage, kan du finde det på vores Instagram profil.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.