Sekundær indpakning

Hos Packwise udvikler vi ikke blot din emballage. Vi har også mulighed for at skabe en sekundær indpakning, der matcher dit produkt og dit image. Hvis du er interesseret i at vide mere om sekundær indpakning, så læs med her.

Forskellen på primær og sekundær indpakning

Hvad er forskellen på primær og sekundær indpakning? Den primære emballage er i direkte kontakt med produktet, hvilken den sekundære indpakning ikke er. Den sekundære emballage er altså den yderste indpakning, der kan være af mange forskellige materialer, former og størrelser. Den kan tjene forskellige formål. Den kan eksempelvis beskytte den primære emballage og dermed produktet. Derudover kan den samle flere produkter i én æske. Disse æsker er med til at give forbrugeren en følelse af eksklusivitet, da det er en ekstra luksus at produkterne er pakket pænt i en æske. Produkterne er på den måde beskyttet samtidig med at de er samlet i en lækker æske. Hos Packwise har vi udviklet flere æsker af høj kvalitet i gode materialer. Det er en måde at forkæle sine kunder lidt ekstra på.

Design af den sekundære indpakning

Hvis din sekundære emballage er en æske, kan forbrugeren ende med at bruge den som pynt, opbevaring eller noget helt tredje. Hvis du ønsker at din æske skal ende på forbrugerens hylde fremfor i skraldespanden, skal du forsøge at skabe et design, man gerne vil have stående fremme. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på, hvordan du kan få forbrugeren til at beholde din sekundære indpakning, når produktet er blevet taget i brug. Din æske skal være æstetisk og funktionel og dermed overtale forbrugeren til at beholde den. Så hvis du håber, at dine kunder bruger din sekundære emballage til opbevaring eller andet, bør du indtænke dette, når du designer den. Et godt eksempel er Apples gaveæske, der med sit stilrene design, har vundet en plads på mange forbrugeres hylder fremfor i skraldespanden. Se eksempler på smykkeæske designs i vores blog.

Gosh

I samarbejde med det danske kosmetikfirma Gosh har vi skabt en sekundær indpakning. Den stilrene æske har et enkelt design og en magnetlukning, der gør den brugervenlig. Den funktionelle og æstetiske emballage skaber en god mulighed for, at Gosh’ kunder vil beholde æsken og bruge den efterfølgende.

Hvis du er interesseret i at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, så kontakt os i dag. For mere inspiration til sekundær emballage kan du klikke her, og læse om vores samarbejde med Copenhagen Grooming, hvor vi både har skabt den primære og sekundære emballage. Du kan også læse om hvordan du kan få emballage til at indgå i din boligindretning.

Kontakt os

Har du spørgsmål til os?
Så tøv endelig ikke med at kontakte os med det samme.

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.