TRIGGER SPRAYERS – EMBALLAGEN TIL HUS-, HAVE- OG PLEJEPRODUKTER​

gennemsigtige sprayflaske

Trigger sprayers og PET flasker

Trigger sprayers monteret på en transparente og kulørte PE eller PET emballager er et velkendt syn i de fleste hjem og på hylderne i supermarkeder og trælasthandel. En trigger sprayer gør det forenklet sagt muligt at dispensere flydende væsker på større overflader, som f.eks. vinduer, bilruder og havebed.

Trigger sprayerens unikke dispenseringsegenskab gør den til et oplagt emballagevalg, når der skal dispensers kemiske produkter, husholdningsprodukter og hus&have produkter. Denne type emballage er en optimal løsning, når der skal vælges emballage og dispenserløsning til rengøringsartikler og plejeprodukter, hvor krav til unik påføring og forskellig doseringsmængde er tilstede.

Trigger sprayers – brugssituationer

For de fleste er det naturligt, at sæben pumpes ud af sæbebeholderen via en pumpe. Ligeså naturligt er det, at glasrens-flasken er forsynet med en trigger sprayer, så du let kan applikere og fordele væsken.

Valg af dispenser er vigtig for brugsoplevelsen og den optimale effekt af produkter. Forestil dig f.eks., at du skal pudse vinduer med en flaske uden sprayer, men i stedet med et skruelåg. Nej vel? Det vil føre til at alt for mange gennemblødte viskestykker og sikkert en god mængde glasrens på gulvet.

Trigger sprayeren muliggør omvendt, at den lav-viskose væske forstøves jævnt og på den ønskede overflade. En trigger sprayer m.a.o. den brugervenlige løsning. Uanset om flaskens indhold skal påføres spejle, bilfælge eller bestøves på urtehaven, kan en trigger sprayer klare opgaven.

Emballagedesign kan skabe præference hos kunden

Mulighederne inden for design af trigger sprayers er mange. Som standard leverer vi vores trigger sprayer i alle standardfarver og i gængse gevindstørrelser, så de passer til 95 % af alle flaskegevind. Som standard naturligvis også med tilpassede stigerør, så de passer til din flaske.

Hvis du ønsker dit helt eget design, din egen farve, har specifikke krav til dosering, kan vi også hjælpe med det. Det er således muligt at designe, udvikle og producere unikke løsninger til unikke produkter og brugssituationer og i forskellige materialesammensætninger. Derudover kan vores designere hjælpe med design af etiket og formgivning af flaske, så dit produkt bliver unikt og skiller sig ud på hylden. Standard kan kombineres med specialdesign og netop nytænkende kombinationsmuligheder giver nye produktoplevelser.

Et andet aspekt er brugeroplevelsen. Trigger sprayer og flaske er funktionelle produkter, så den ergonomiske dimension er værd at medinddrage, så oplevelsen af produktet optimeres. Eksempelvis et godt grip, en behagelig afrundet aftrækker, en ru materialeoverflade velegnet til vådrum.

Alle disse kombinationer og designmuligheder gør det muligt for dig at tilføre dit generiske produkt flere funktioner, som kan skabe præference hos kunden.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne indenfor trigger sprayers, så kontakt oseller læs mere omkring rengøringsemballage.

trigger sprayer og flaske

Leder du efter noget?

Vi har en masse forskellige produkter og emballage.
Gå på opdagelse i vores produktkatalog.