Bæredygtig Emballage

Under bæredygtig emballage finder du certificeret stenpapir, 100 % komposterbart og bionedbrydeligt bagasse fremstillet af sukkerrør, FSC mærket træ, bioplast, majsbaseret PLA mm.

Begrebet bæredygtighed har siden starten af 1980’erne fyldt mere og mere og defineres i bred forstand som ’at give jorden videre til næste generation i ligeså god stand, som vi overtog den’.

I forhold til emballage og emballagedesign kan vi aktivt bidrage til en bæredygtig profil ved at anvende naturligt fremkommende og genanvendeligt råmateriale.

Vi hjælper med

Hos Packwise er vi fokuserede på at udvikle miljøansvarlige og bæredygtig emballager. Derfor kanaliserer vi fortløbende ressourcer i design og udvikling af nye bæredytige emballageløsninger, der lever op til eller overgår de krav, du stiller til miljøpåvirkning uden at gå på kompromis med funktionalitet, sikkerhed og udseende.

Afhængigt af dit produkt, emballagedesign, krav til emballering og håndtering er der talrige muligheder inden for bæredygtigt emballage. Vi kan bl.a. designe, udvikle og producere løsninger inden for bl.a. bæredygtigt papir og pap (FSC godkendt skovbrug) og bæredygtig plast (ethanol-baseret sukkerrør, majs-baseret bioplast PLA og svanemærkede palmeblade produkter).

Vi samarbejder også med producenter af stenpapir (Cradle-to-Cradle certificeret materiale, der bl.a.
anvendes til fremstilling af poser og hangers til tekstil-indudstrien. Også det FDA og BfR godkendt matetiale dura pulp (mikstur mellem træ-fibre og bio-polymer PLA), der har en fantastisk taktik overflade og egner sig til specielt formstøbte emner, kan vi tilbyde.

Kontakt os her for en indledende dialog om din bæredygtige emballage.

Kontakt os her

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi typisk arbejder med bæredygtige emballage,
så se mere på denne case eller find mere inspiration på packwise.dk/inspiration

Se udvalgt case

Erfaring

Vores erfaring og kompetence tillader os at tilbyde dig kvalificeret vejledning i alt fra emballagedesign, valg af emballagemateriale og produktion. Vi hjælper dig med andre ord med at vælge den rigtige, værdiskabende emballageløsning.

Design

Vi kan hjælpe dig med at skabe overblik over de emballageløsninger, som imødekommer dine krav og forventninger til udseende, funktionalitet, dispensering, evner til at forlænge produktets holdbarhed, og som holder sig indenfor dit budget..

Se billeder til inspiration